Unique..

Att vara unik är bra men att tappa sig själv på vägen är lite dumt. Det är just det jag har gjort nu för ett tag. Vet inte vart jag är på väg och vem jag är längre. En process som jag går igenom i den här sk. 40 års krisen kanske. Inte lika stöddig längre, eller också så är jag det men orkar inte bry mig 😉

Den här veckan har vi stängt efter lunch nästan varje dag. Helgen däremot har varit partaj både fredag och lördag. Jag undrar egentligen hur det skulle vara att ha en krog i Stockholm. Skulle säkert känna mig mer hemma där än här. Man kommer liksom inte in här i samhället, och jag vägrar att bli en i mängden.

En som var speciell var gårdagens artist YOHIO som jag önskar all lycka, till Melodifestivalen och så undrar jag varför Olof Palmes svärdotter var med. Det var ju katastrof, hade gjort det hundra gånger bättre själv. Men men, man skall inte klandra dem som försöker och är sig själv. Vissa tycker att Yohio är knäpp eftersom hen (märk att jag menar hon/han = hen)ser ut som en tjej i en mansröst….. :) Cool är hen iaf 😉

För övrigt så borde jag tänka på nästa års deltagande. Jo, håller på med låten och jag vet att den kommer bli bra, men min image måste bli bättre. Hur gör jag, jo jag måste börja träna igen och sen även tänka mer på hur jag klär mig och hur jag ser ut till vardags. Det räcker ju bara inte att vara snygg på bild…..

En producent har nämligen hört av sig och vill hjälpa mig inför vad som skall komma skall. Skall in i studion i augusti för att spela in resultatet. Oktober är tiden som bidragen skall in och innan dess borde jag hinna med allt jag skall göra… Förhoppningsvis så hinner jag ta en tur till någon solig ort för att bli fräsch inför plåtning mm.

Ja det är helt okej att vara den jag är, så länge jag gör det jag vill göra :)

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>