Torsdag

Vaknade idag och fick jobba senare under lunchen. Kamran var i Sthlm i början av veckan och då var det jag som hade ansvaret för lunchbestyret. Inatt har det kommit mer snö och de dagar det är nysnö så brukar vi inte ha så mkt på lunchen.

För övrigt går livet vidare. Är ren och fri från medicinering och det är bra. Förra gången jag försökte sluta med medicinerna så gick det åt fanders och det var i aug/sept. Jag hamnade i en trans och så fick jag massor av manier. Denna gång har det inte hänt så mkt runt omkring mig som påverkar mitt mående, så jag har klarat mig lindrigt undan.

Helgen laddar vi inför Blueseftermiddag och så naturligtvis vill jag ju inte missa Mellon. Min favvo förra veckan var ju YOHIO och denna vecka så tror jag det blir Wahlgren & c/o men man vet aldrig :)

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>