Helgen är här!

Jo helgen är redan här. Min son åkte till Trysil och jag är inte avundsjuk på honom, not 😉 Fick rota lite i källaren för att hitta skidglasögon mm. Det var ju ett tag sedan vi var på skidsemester. Det saknar jag faktiskt!

Som sagt vi hade en stuga i Sälen och där har vi spenderat några vinterveckor och även sommarveckor för ca 3-4 år sedan. Under de här åren vi har varit här så har det inte blivit av att vi åkt iväg, men jag längtar och Trysil var en av de bästa backarna jag har åkt….

Ihelgen blir det karaoke och sedan blueseftermiddag, har säkert berättat om den. Vill ni läsa om bluesen går det att läsa det i min musikblogg!

För övrigt är det inget som händer i lilla byn Fagersta. Väntar på att turisterna kommer och så vårväder såklart. Då blomstrar affärerna vill jag lova, innan dess så får vi väl hålla andan…… 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>