Tänkvärt!

Ja imorse fick jag en riktig tankeställare. Börjar som sagt bli gammal och känner att livet nu har sprungit ikapp mig. Varför är jag som jag är, varför är jag aldrig tacksam över något. Mycket har jag varit med om, men det har oftast sipprat genom fingrarna eftersom jag aldrig varit riktigt nöjd med situationen. I efterhand har jag naturligtvis sett tillbaka med större ögon. Som sagt denna dipp behöver jag för att vakna upp.

Imorgon skall jag gå efter Magins 28 dagar och kommer även blogga om dem så jag kan dokumentera vad som händer med mig. Jag måste vara mer i nuet än i framtiden och dåtiden :) Nuet är det jag kan påverka och det är resultatet som blir framtiden. Imorgon skall jag ta itu med grejer som jag lagt på hyllan och så skall jag göra nåt åt min situation. Lite peppad känner jag mig iaf, så det är bra.

Till er som inte vet vad jag menar kan ju följa mig fr.o.m. imorgon, boken Magin är samma författare som The Secret :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>