God says :)

Den här vill jag ha i fickan varje gång jag tvivlar. Gud är med mig, det vet jag. Tänker på den där fina dikten som A-M skrev till mig när jag var sjuk.

544309_622281537797323_2021835735_n

 

Här är A-M´s dikt:

En natt drömde jag, att jag gick på stranden med Gud. På himlen glittrade bilder av mitt liv. Jag märkte att alla bilder hade fotspår på sanden. Ibland var det avtryck för två och ibland bara för en. De svåraste tiderna i mitt liv var det bara ett par fotspår.
Och jag frågade: 
”Gud du lovade alltid gå med mig, varför var du inte bredvid mig när jag behövde dig mest?” 
Gud svarade bara: 
”På de ställena bar jag dig mitt barn”

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>