Andar!

Imorse vaknade jag tvärt och såg att det var en ”ande” eller ett ”väsen” vid min mans fötter. Så fort jag tittade på den så försvann den fort in i dörren. Det var länge sedan jag fick en ande-syn. Vet att det var en ande som inte hör hemma hos oss som var på min man. Men det är ett tecken på en bön som jag försökt att förlägga till mina änglar. Var vår sida och hjälp oss till nästa nivå. Vi är redo :)

Idol 13 april i Stockholm om jag sätter låten. Är så bortskämd med texter och karaoke :) Jag måste ge det en chans…..

YouTube Preview Image blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>